Areál Na Šancích

Nabízíme ubytování v hotelu a chatičkách, restauraci, sportoviště v klidné části lesoparku v těsné blízkosti Hostivařské přehrady. Můžete využít své sportovní nadání například v tenisu, fotbalu, plážovém volejbalu, nebo si můžete jen tak posedět v pohodové atmosféře naší restaurace s letní terasou. Součástí je přírodní minigolfové hřiště s 21 drahami.

Pro sportovní družstva, studentské zájezdy, fotbalové týmy a další je možné zajistit v našem areálu soustředění, turnaje či společenské akce, nebo soukromé párty. Sportovním klubům umožňujeme soustředění, sportovní kempy s plnou penzí, včetně celého areálu.

Dvě samostatné hotelové budovy nabízí ubytování ve 22 moderně vybavených, dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, každý s vlastním sprchovým koutem a toaletou. Všechny pokoje jsou vybaveny televizí se satelitním příjmem. V jednom z hotelových domů pro Vás máme připraveny dva bezbariérové trojlůžkové pokoje.
V letním období můžete využít kapacitu 60 lůžek v 10 rekreačních chatičkách. K těmto krásným dřevěným chatkám jsme pro Vás zbudovali nové společné sociální zařízení se samostatnými sprchovými kouty a toaletami.

V areálu je pro Vás připraveno příjemné posezení v naší restauraci. V letním období je otevřena terasa s výhledem na dětská hřiště a lesopark. V zimě je k dispozici v restauraci krb. Salónek, který je vybaven moderní audiovizuální technikou nabízí možnosti školení, seminářů a rautů.