Lepka Design – Martin Lepka

Provádíme ručně malované obrazy technikou airbrush, kterou kombinujeme i s jinými malířskými technikami. Obrazy se vytvářejí buďto přímo na zdi interiéru nebo se vytvoří na speciální textilní plátno v ateliéru a poté se obraz vypne do rámu v určeném prostoru. Velice efektní jsou malby, u kterých se používají UV barvy. Malby pak reagují na UV světla a docílí se tak velice zajímavých efektů. UV malby se nejčastěji provádějí ve wellness, bowlingových centerech, hudebních klubech a ložnicích.

Již řadu let řešíme design stěn v bowlingových centrech. Na základě požadavku investora vytvoříme simulaci prostoru a navrhneme originální styl pro danou bowlingovou hernu.
Vyrábíme dělící stěny – maskingová čela, tapety nebo zdobíme stěny ruční malbou. Nejefektnější je malování technikou airbrush, u které využíváme barvy reagující na UV světlo. Vyberte si z našeho vzorníku tapet nebo maskingů, nebo si od nás nechejte zpracovat návrh pro originální ruční malbu. Váš interiér bude mnohem atraktivnější a jistě se tak zvýší návštěvnost Vašeho podniku.

Pro lepší představu o architektonickém řešení interiéru jsme schopni vytvořit 3D vizualizaci, která umožňuje virtuálně prohlédnout si daný interiér ještě před započetím stavby. Interiér umíme navrhnout s designem stěn, podlah a stropů. Umístíme Vám do něj také nábytek, osvětlení a
různé interiérové doplňky. To vše Vám vyřešíme a pošleme formou fotorealistických snímků z různých úhlů pohledů. Pro náročnější klienty zpracujeme i animaci formou video sekvencí, které věrně zachytí průlet řešeným interiérem.