ORTOPEDICKÉ CENTRUM s.r.o.

Dovolte mi přivítat Vás na webových stránkách společnosti ORTOPEDICKÉ CENTRUM s.r.o. Naše společnost byla založena v roce 1999.

Dominantní činností, které se od svého založení věnujeme, je poskytování komplexních služeb při organizaci školení, sympózií, výstav, konferencí a kongresů. Orientujeme se především na organizaci lékařských a zdravotnických akcí, ale rádi pro Vás samozřejmě zajistíme i akce v jiných oborech.

Mezi naše nejvýznamnější klienty patří Česká společnost pro ortopedii a traumatologii, pro kterou již od roku 2001 organizujeme výroční Národní kongres ortopedie. Tento prestižní lékařský kongres s mezinárodní účastí je naší nejvýznamnější referencí.

V oblasti organizace školení, sympózií, výstav, konferencí a kongresů disponujeme mnohaletými zkušenostmi, které jsme připraveni využít k Vašemu prospěchu.
Tým pracovníků naší společnosti je připraven vyjít maximálně vstříc Vašim představám, potřebám a požadavkům.
Záleží pouze na Vás, budete-li si přát zajistit akci kompletně na klíč, nebo potřebujete-li zajistit pouze dílčí služby. Zkrátka postaráme se přesně o to, co Vy potřebujete. Ať už tedy máte zcela konkrétní představu o tom, co pro Vás můžeme udělat, nebo prozatím potřebujete pouze úvodní nezávaznou konzultaci, neváhejte prosím kontaktovat naše pracovníky, kteří Vám ochotně vyjdou vstříc.

A máte-li rádi dobré víno, jistě Vás potěší, že jsme již od roku 2003 organizátory velmi
úspěšných a dnes již tradičních Vinařských Litoměřic a řady dalších vinařských akcí.

Přeji Vám úspěch v práci i v soukromí a těším se na spolupráci